English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Март 2018

Какво се случва с изложенията, които не изпълват очакванията на изложителите и посетителите. По предишно съобщение на пресцентъра на изложението BREAD & BUTTER BERLIN , завършилото на 16 юли 2006 шоу е било най-успешното от проведените до сега.
В едно неотдавна публикувано съобщение на организаторите се казва, че независимо от големите инвестиции, насочени към изложители и посетители BREAD & BUTTER BERLIN не е дало очаквания отговор.
Регистрациите за следващото изложение през 2007 година показват, че изложението не може да даде високото качество, очаквано от всички страни. "Ще бъде контра продуктивно, ако игнорираме обстоятелствата и продължим с подготовката на следващото събитие", четем в тази информация.
Резултата се оповестява след среща на борда на съдружниците: изложението в Берлин няма да се състои през януари 2007 година.
Изложението BREAD & BUTTER в Барцелона от 17-ти до 19-ти януари 2007 г. ще се проведе, като се очаква, че концентрирането на усилията върху едно изложение ще дадат добри резултати.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News