English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Април 2018

Русе посрещна "Дни на българската мода Русе 2006" със значителен обществен интерес. Публиката напълни и в двата дни сградата на операта, за да аплодира колекциите на български и чужди фирми, представени на българския пазар. Разбира се най-много аплодисменти получиха русенските фирми "Магик", "Маркам", "Грънчаров и син", "Аура Фешън" и "Антоан Вил". В шоуто се включиха певците Силвия Кацарова и дует Ритон, както и елитни менекенки. 

На 24-ти септември 2006 г. водещата, дизайнерката на "Рошавата Гарга" Албена Александрова обяви наградите на Академията за мода в няколко категории, а държавата в лицето на министъра на икономиката и енергетиката Румен Овчаров, областният управител, както и кмета уважиха мероприятието и участвуваха в церемонията по награждаването. Подробност и снимки на уеб страниците на FashionBG http://news.fashion.bg/article/635/2/moden_merkurii_2006 .

Проведе се и теоретико-практическа конференция на тема "Производствени и търговски практики в модния бизнес" http://news.fashion.bg/article/632/9/fashion_business.php.

 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News