English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Март 2018

Датската модна къща By Malene Birger съобщи за откриването на бутик в Москва във Вегас Каширский мол, луксозен шопинг оазис, където са представени много глобални брандове. Бутикът е декориран в стилът на Malene Birger, формиращ брилянтен фон за нейните последни колекции от изключителни облекла и аксесоари. Това е втория магазин на бранда в Русия, след този в Ростов на Дон.

By Malene Birger е родена от индивидуалната визия на едноименната дизайнерка. Излъчена през 2003 година, само за 7 години нейния почерк, предлагащ микс от свеж скандинавски дизайн и хитови препратки към стила на 50-те и 60-те бе забелязан да се изкачва по модната стълба.

Дизайнерката Malene Birger продължава да изненадва и съблазнява глобалните модни купувачи, пристрастени към нейния хай-енд, дизайнерски бранд. Нейната прет-а-порте линия е класическо изражение на елегантност, представена с изразителна, секси изтънченост.

Носител на многобройни награди, включително бранд на годината, избрана от Costume Norway, Malene е избрана за посланик на UNICEF Дания, създавайки специален т-шърт и чанта всеки сезон, продажбите от които се даряват на децата в нужда по света.

Брандът е представен вече в 37 страни, включая Франция, Обединеното Кралство, САЩ, Хонг Конг, Япония и много други.

Сайта на компанията е на адрес www.bymalenebirger.com


Други материали
Рисков капитал в моден дизайн 
Датската мода раздава награди
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News