Магазините Selfridges в Лондон са обявени за най-добрите департмент магазини в света, печелейки наградата в съревнование с Bloomingdale's в Ню Йорк и Lane Crawford в Хонг Конг. Престижният лондонски флагмански магазин, известен с пищните си витрини получи титлата за 2010 година от Международната група за департмент магазини (Intercontinental Group of Department Stores) и Международната Асоциация на департмент магазините (International Association of Department Stores).

Церемонията по връчването на наградата на 10 юни 2010 г. в Ню Йорк бе кулминацията на срещата на повече от 300 ръководители на департмент магазини от 36 страни.

При получаването на наградата Paul Kelly, вице-президент на Selfridges каза: „Ние сме щастливи, че печелим тази специална награда и сме много горди с нашите екипи, които допринесоха да се случи това. Наградата е признание за тяхната усилена работа.”Господин Kelly също така говори за други инициативи в Selfridges, като мулти-милионната инвестиция в онлайн бизнес, функционираща от пролетта на т.г., намерението да създадат най-големия департмент магазин за обувки в света през есента и за обновлението на техния магазин в Манчестер.  Без съмнение, отдадеността да предоставят едновременно несравним избор на продукти в ангажираща магазинна обстановка, подкрепено от различни събития, поддържа техните купувачи в магазините и ги кара да искат повече.  

Selfridges са втория магазин, който получава наградата, след Saks Fifth Avenue в Ню Йорк, наградени преди две години.

Наградата на магазините се присъжда за силата на техния бранд, иновация, изживяване в магазина, клиентско обслужване и финансови резултати.

Selfridges са основани от американеца George Selfridge през 1909 и изведени на London Stock Exchange през 1998, преди да бъдат купени от  Galen Weston, канадски бизнесмен през 2003.


Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs