English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018
Париж е изпълнен с толкова приключения, романтика и мода, че всеки тайничко си мечтае да го посети. Студентите по мода от Нов Български университет организират ревю „Парижки дневници”, за да бъде усетен духа на световната модна столица. Мястото на срещата е НБУ – до Аулата на 15.06.2010 г. от 18,00 часа.

Защо трябва да видя този спектакъл? Модата вече не е същата, а и студентите също. Те са авангардни, следят последните потребителски и модни трендове, те са иноваторите, от които очакваме да въведат новите продукти на ритейлърите на пазара.

Мечтите на младите хора не могат да бъдат отнети. Те мечтаят за голямата модна сцена, за Париж и другите модни столици. Ревюто е средства за комуникация. Чрез ревюто младите дизайнери ще дадат сигнал за развитието си, ще ни подскажат това, което се търси от техните връстници, това за което те си говорят и виждат пред себе си, когато се видят на чаша кафе или коктейл.

Студентите от Нов Български Университет представят не за първи път интересни постановки. Ще очакваме с интерес и тази нова тяхна изява.

Други прояви на млади дизайнери
Закачалки или машини за презентация 
Нова проява на Иван Асен 22 
Извън галерията, в голямото пусто: където модата не е била преди! 
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News