English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018

Шведската компания H & M Hennes & Mauritz AB е подписала договор за откриването на първия си магазин в Турция. Магазинът ще се намира в един от най-големите шопинг центрове в Истанбул. Forum Istanbul е построен на площ от 495,000 квадратни метра в квартал Bayrampasa, с продажбена площ от 175,000 кв.м. и е подслонил 280 местни и чуждестранни бранда, включително магазин на другия шведски гигант IKEA на площ от 30,000 кв.м. и много други включая конкурентите на H & M, компаниите Zara, C&A и други.

Магазинът на H & M ще има продажбена площ от 2300 квадратни метра и откриването му е планирано за м.ноември 2010 година.

„Ние сме много щастливи да открием първия си магазин в Турция. Това е интересен пазар, с многобройно, младо и загрижено за модата население, което предлага голям потенциал за развитие. Ние отдавна сме в бизнес отношения с Турция чрез нашия производствен офис. Сега гледаме напред, да предложим на клиентите в Турция мода и качество на най-добрата цена”, казва изпълнителния директор на компанията Karl-Johan Persson.

Източник: компанията H & M

Други материали                                                      Други статии за H&M
H&M планират нови магазини                                    H&M – икономика, маркетинг, трендове, мода 
H & M – резултати и пазари                                       Комуникация с бранда H&M
H&M се разширява...в големите държави                   Маркетинг в H&M
H&M атакува азиатския пазар                                   
H&M отвори врати 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News