English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018
Повече от 660 милиона китайски юана (96 670 000 щ.долара) бяха прибрани от 36-те шопинг мола в Пекин през удължения уикенд (1-3 май 2010), което представлява увеличение спрямо продажбите през миналата година.

Най-големият оборот идва от Caibai департмент стор, най-големия пазар за златна бижутерия, където се извършиха продажби за над 100 милиона юана, увеличение от 47.6 % спрямо предходната година, съобщава Градската Комисия за Търговия.

В друг мол Zhongyou в търговската зона Xidan бяха извършени продажби от средно по 15 милиона на ден, предимно дамски стоки. Проучването показва, че броят на посетителите не е нарастнал, за сметка на средната покупка от клиент. Смяната на времето също се отрази позитивно на продажбите.

В повечето страни молове изискват от наемателите си да им предоставят брутните продажби до 15-то или 20-то число на следваия месец. На база на това се изготвят доклади, които анализират виталността на шопинг центъра. Някои мениждъри на молове разпространяват тази информация до своите наематели, които си правят сравнителен анализ с другите наематели-конкуренти. Ако това не се прави от ръководството на мола, управителя на магазина трябва да потърси среща и да изиска данни, които са ценна база за бенчмаркинг.

Референция www.chinadaily.com.cn
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News