English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Компанията-майка на веригата за търговия на обувки, групата LEDER & SCHUH откри своя първи магазин в България HUMANIC - в Сердика Център София. Водещата търговска верига ще предлага богат асортимент от модни обувки, чанти и аксесоари на площ от 700 кв.м. марки като Alisha, Lacoste, S.M.H., Tommy Hilfiger, Puma, Vans, Converse, Funky Shoes, Geox и много други.

През април ще бъде открит вторият магазин на HUMANIC в София, в търговския център на бул. Цариградско шосе.

Концернът LEDER & SCHUH със седалище в Грац, Австрия, е една от най-големите компании за търговия с обувки в Европа. С навлизането си на пазара в България с марката HUMANIC, компанията LEDER & SCHUH вече е представена в единайсет европейски страни. LEDER & SCHUH постоянно засилва присъствието си на пазара. Компанията-майка на успешните вериги за търговия на дребно HUMANIC, Shoe4You, Jello, Corti и Dominici е сред първите десет най-големи играчи в европейския обувен сектор. През последната година дружеството успява да достигне оборот от почти 500 млн. евро.

Групата LEDER & SCHUH разполага с повече от 340 магазина. От години насам компанията постоянно разширява своята търговска мрежа. През 2008 г. дружеството навлиза в Румъния и в Швейцария, през 2009 г. – в Хърватия. Повече от половината магазини на компанията се намират в Австрия. Там, както и в Словения, Словакия и Унгария, LEDER & SCHUH е лидер на пазара на обувки.

Източник и снимки: andaribg.com
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News