21/04/2010
Конгресът на ритейл индустрията се отлага
Глобалният дебат за бъдещето на ритейл индустрията се отлага за м.октомври 2010 година. Поради хаоса, настъпил по летищата вследствие на изригването на вулкана Eyjafjallajokull в Исландия, конгреса на ритейл индустрията, планиран да се състои през тази седмица в Берлин се отлага.

Отлагането стана факт, след като говорителите, включени в програмата не успяха да стигнат до Берлин, преди откриването планирано за сряда 21-ви април 2010 година. Организаторите се надяват, че повече от лекторите ще могат да участват в работата на Конгреса по късно през тази година. В листата на говорителите бяха включени Dr. Eckhard Cordes, Президент и главен изпълнителен директор на Metro Group; Angela Ahrendts, главен изпълнителен директор на Burberry; Hans Schmitt, старши вице-президент в Hugo Boss; Philipp Schindler, вице-президент в Google; Sarita Nayyar, шеф на направление потребителски индустрии в World Economic Forum USA; Mindy Grossman, главен изпълнителен директор на HSN Inc, както и Laura Wade-Grey, главен изпълнителен директор на Tesco.com.

Мястото на срещата, Берлин, не се променя, като окончателните дати през м. октомври т.г. ще бъдат фиксирани и оповестени по-късно. Конгресът се организира от Emap Communications, в сътрудничество с Deloitte, MasterCard и Oracle.

Източник: www.fashionunited.com

Други материали
Урагана Уилма и конвенцията на IAF
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs