English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
19 Март 2018

Получих в пощата едно предложение, на което считам, че трябва да отдадем внимание и се надявам да се развие в близък план. Възможно е да създадем рубрика за обслужването му:
„Обръщам се към Вас с предложение да създадете връзка между специалистите в бранша и потенциални работодатели - в крайна сметка и едните, и другите редовно посещават този сайт.
Аз съм дизайнер и моделиер-конструктор на свободна практика.
Дизайнът на дрехите, технологичните скици и графичните проекти за щампите към тях правя на Illustrator, CorelDRAW или Photoshop.
Работя с CAD-CAM системи-базови конструкции, моделиране, градиране на кройки, дигитализиране, както и редене на маркери. Кройките могат да се предават както на хартиен, така и на електронен носител, във файлов формат, предпочетен от клиента.
Запозната съм с технологията и възможностите за ситопечат, спец-ефекти (глитери, фолиа, перли, и т н), което ми помага при проектирането на щампи.
Изпращам Ви кратка презентация на част от работата си.
Така ще можете да добиете по-пълна представа за квалификацията, стила и възможностите ми.
Ако някой от Вашите контрагенти проявява интерес от съвместно сътрудничество с външен изпълнител, нека да се свърже с мен на посочените телефони или на e-mail”.

Ще очаквам коментари по това предложение, както и конкретни запитвания, към презентацията на въпросния дизайнер, моделиер-конструктор (която намерих за подготвена професионално).

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News