English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
На 24-ти април 2009 година Пекин осъмна с нов магазин. Бранд № 1 сред ритейлърите на облекло H&M стъпи в самото сърце на Китай, на реновираната Qianmen пешеходна зона, на няколкостотин метра от площад Тянанмън. На 800-те метра участък на улицата, по която се движат пешеходци и един пендел засега е отворен само магазина на H&M и един ресторант. Но според съобщения в медиите, тук скоро се очакват да пристигнат Zara и голяма компания магазини и заведения за хранене.

Магазина на H&M е развит на три етажа, с дамско и мъжко крило поотделно. Колекцията на дизайнера Mathew Williamson е разграбена за минути, при нашето посещение в дамската част на магазина отброих близо 1000 души, но както се вижда от приложената презентация, те са фокусирани на колекциите, които са уцелили потребителите в сърцето.

Снимките, които ще видите ще ви покажат коя е целевата група на фирмата, както и някои потребители, за които идването до магазина бе по-скоро неделна разходка. За да разгледате презентацията трябва да свалите H&M_Beijing.ppt

От Пекин, Роберт Александрийски

Други материали
H&M атакува азиатския пазар
Продажбите на H&M за м.ноември 2008
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News