English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018
Магазините C&A имат амбициозни планове за 2009 година. Групировката планира да стартира нов бранд във високия сегмент на дамското облекло, която ще се нарича Yessica Pure. Новата концепция за жени на възраст между 25 и 45 години ще се появи първоначално в 85 магазина в Европа. Има очаквания, че онлайн продажбите ще бъдат удвоени през тази година. От техния старт през септември 2008 година, те вече са достигнали двуцифрени измерения в милиони. C&A също възнамерява да предложи на пазара между 17 до 18 милиона бройки изделия, направени от „зелен” памук.  

Нови 100 магазина ще бъдат открити през 2009 година. Фокусът ще падне на нови пазари като Испания и Източна Европа, където ще бъдат открити нови 20 магазина. Първият магазин в Хърватия ще бъде открит в Загреб през месец септември, а C&A смятат, че потенциала на страната е за около 30 магазина.

Продажбите на компанията нарастнаха с 3.6%, за да достигнат 6.3 милиарда евро, като най-забележим е растежа на продажбите в Източна Европа с 36%, за да достигнат 407 милиона евро.

Информация на Textilwirtschaft
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News