English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018

WGSN е водеща компания, предоставяща глобални услуги за онлайн проучвания, тренд анализи и новини за модната, дизайн и стил индустрията. Началото е дадено през 1998 година от основателите Julian and Marc Worth. Днес в екипа на компанията работят 200 креативни личности и редактори, работещи с мрежа от опитни автори, фотографи, изследователи, аналитици и ловци на тенденции в много градове на света, проучващи най-новите магазини, дизайнери, брандове, трендове и бизнес иновации.

След повече от 10 години на пазара, клиентите на WGSN са над 36000 професионалисти от над 70 страни. След клиентите се забелязват фирми като Adidas, BBC, Burberry, Bulgari, Diesel, Dolce & Gabbana, Galeries Lafayette, Gap, Harrods, H&M, L’Oreal, Marks & Spencer, Puma, Sainsbury’s, Zara.

Сред международния екип на фирмата се забелязва името на дизайнера Вилислава Петрова, която наблюдава активния спорт, мъжкото облекло, обувки и аксесоари по Източното Крайбрежие на САЩ . Вили се присъединява към WGSN от спортната компания Puma, където като завършен дизайнер в областта на цветовете и трендовете е работила по развитието на дизайна на дамската линия, както и тази за продуктите на фирмата за улицата. Преди това Вилислава работи по креативното оформяне на магазини, както и реклами, каталози и опаковки, като графичен дизайнер. Вилислава Петрова притежава степен бакалавър в изкуствата и графиката от Art Institute of Boston при Lesley University.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News