Изложението за зимни спортове ISPOCHINA отвори врати в Китай за пети пореден път и за втори път в Пекин на 19 февруари 2009 година. Тази година изложението се провежда на 25 000 квадратни метра изложбена площ, сравнено с 20 000 кв.м. през 2008 година. За успеха на изложението допринася сътрудничеството на Messe München International с Nielsen Business Media от САЩ, италианската панаирна организация FieraBolzano, както и сътрудничеството с местната CCAGM (China Commerce Association for General Merchandise).

От 2009 година Messe München, в джойнт вентчър с FieraBolzano разширява предложението с провеждане на успоредното събитие Alpitec China 2009. С новата формула се създава търговско изложение за спортната индустрия от следващата година.

Целите на организаторите са да покрият цялата гама на зимните спортове, тъй като клиентските групи на китайския пазар се препокриват. ISPOCHINA покрива облеклото, принадлежности и оборудване за магазините и фирмите за наемане на ски. Международният търговски панаир за планински и зимни технологии Alpitec Сhina ще разшири обхвата на продуктите с механични системи за изкачване, технологии за зимен сняг, оборудване за поддържане на зимните писти и контрол.

Изложението, разположено в сградите на CIEC в центъра на града се препълни в ранните часове след откриване с многобройни посетители, които очертават интереса на силно развиващия се китайски пазар. Организаторите са насочили усилия и към привличане на посетители от Корея и Япония.

 

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs