English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Февруари 2018
Очевидно със сайта ни се случи премеждие, което вече е отстранено ! Каквато и да беше причината за "зашиването" на сайта от "невидимата ръка", тя не може да развали настроението ни за празниците. 

Изминалата 2008 година бе една добра година за сайта, който усети истинските си приятели и за които ще продължи да работи. През тази година броят на посетителите и прочетените страници се увеличи с над 50% спрямо предходната 2007 година. Уверен съм, че ще успеем да поддържаме този ръст на растеж и през новата година.


Благодаря на всички, които бяха и продължават да са с нас ! Благодаря на всички, които ме поздравиха за Коледа и Новата година !

Желая много успехи, усъвършенстване, утвърждаване, удовлетворение и устойчивост през новата 2009 ! И разбира се усмивки !

Тази снимка, която направих преди няколко дни показва Коледната елха в шопинг центъра на Пекин The Place и сцена от най-големия видео екран в света, затварящ покривното пространство.
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News