English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Следващия гост дизайнер на гиганта H&M се казва Matthew Williamson. Известен с неговите щампи в духа на времето и размазани от мокрото цветове, дизайнера представян от модели като Kate Moss и Helena Christensen, ще бъде част от съзвездието, създаващи колекцията на H&M.

Шведската верига ще представи ексклузивна дамска колекция в избрани магазини на 23 април следващата година, след което ще продължи с облекла от мъжкия и дамски асортимент за лятото на 2009 година от средата на м.май във всички магазина на компанията по света. Британският дизайнер ще дебютира с мъжка колекция ексклузивно за H&M.

„Да работиш с H&M е невероятна възможност, създавайки капсулованата колекция „Matthew Williamson for H&M”. Харесва ми факта, че H&M положиха основите на нов феномен в модната индустрия чрез тази пионерска концепция за сътрудничество с различни дизайнери, които създават ограничени изделия в дадена колекция. Вълнува ме факта, че моите произведения за H&M ще бъдат достъпни за толкова хора по света” казва  Matthew Williamson.

От времето на неговата първа колекция, излъчена през 1997 година, Matthew Williamson внесе парти лайфстайлът на глобалния пътник на модните пътеки, Ibizian* дух на цвят и свобода, които той представи напоследък на модната седмица в Ню Йорк. Знаменитости като Sienna Miller, Keira Knightley, Kate Hudson и Gwyneth Paltrow обличат редовно неговите дрехи. Миналата година той бе почетен с изложба н Лондон - Matthew Williamson десет години в модата. За този юбилей, дизайнера върна колекцията във Великобритания и направи шоу на живо с участието на Prince.

Ibiza* e испански остров в средиземноморието. 

По информация на fashionunited.com
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News