English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
21 Март 2018

През 1977 година родения в Куба Еди Родригес, завършва в Маями, САЩ международен маркетинг. Пътят го среща с Тери Уилке, млад дизайнер привлечен в отдела за мъжко облекло на компанията Гравити. Двамата обменят идеи, болеят от тромавата структура на голямата фирма. И двамата искат да грабнат бизнеса в ръцете си. След една вечеря двамата решават да създадат тяхна компания. Първото им препятствие е да финансират фирмата си. С пари, взети назаем младите предприемачи съшиват концепцията. Започват да пътуват в страната и да показват скици с техните идеи. През първите девет месеца те нямат дори и офис. Но това, което имат е визията.

“Искахме да променим обличането на американския мъж. Да му помогнем да се изрази индивидуално чрез облеклото си, не забравяйки джоба му”. През първата година те успяват да продадат облекла за 150 000 долара. “Беше битка” – да работиш с малко пари в един бизнес, който изисква големи вложения, с не малко риск. Пет години след основаването на фирмата Уилке умира, но работи до последно с екипа си, който разбира неговите идеи. Родригес продължава започната работа. Днес компанията им, чието име е “Възможностите са безкрайна фирма” имат 3 собствени магазини (четвърти предстои да бъде открит в Сохо, Ню Йорк) и продават дрехи в още 360 големи магазина в щатите.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News