English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Март 2018
Холандската дизайнерска фирма OntFront вече предлага третата си колекция за сезон есен-зима 2009-2010. Фирмата намери нашия сайт и напоследък ни поднася новините си, каквото и да означава това за тях. За нас, това е повод да представим активния маркетинг на една млада фирма и да проследим развитието и през следващите години. Надявам се мнозина да разчетат тези съобщения и да използват тяхната практика в предприемаческите си проекти. Ако някои читатели не вярват, какво може да направи маркетинга, така както го правят в OntFront, ги каня да прочетат повече информация за дизайнерската фирма след три години, а аз им обещавам, че ще има да прочетат доста интересни неща. Файлът, който разчитате по-долу се получава в pdf формат.
--------------------------------------
<< Импереалистично  >>OntFront мъжка колекция есен/зима 2010
=Имперския гардероб на руския Цар Николай II преобладава =

Колекцията за есен-зима 2010 на OntFront A/H комбинира до перфекционизъм микса на изкуство и културата и времето и изследва в детайли личния гардероб на руския цар Николай II, култова фигура, известен през 19-ти век за неговата маниакална елегантност и вкус към направеното по мерки облекло. Независимо дали е в града или на война, неговото префинено облекло се отъждествява с “Haute couture”!
OntFront е бързо изгряваща холандска марка в мъжкото облекло, известна с техния решителен и с открояващ се естетика дизайн, изразяващ се експертно езика на стилистите! Дизайнерите Tomas Overtoom (28 годишен) и Liza Koifman (26 години) посрещат с истинско майсторство изтънчеността на “Saville Row” с променлива градска непочтителност. Слогънът на бранда “Sidewalk Tailoring” (Тротоарно шиене по мярка) вибрира като наелектризиращото напрежение на Urban Rap. НОСТАЛГИЯ, АЛТЕРНАТИВНА МЛАДЕЖКА КУЛТУРА И МУЗИКА са в перфектно взаимодействие с Традиционното Шиене по Мярка и Майсторството на занаята.
Вашиятмоден дизайн (посетете ни на www.ontfront.com).
Хирургическа точност, Изтънченост и Андрогенност! Силуетът на OntFront контрастира с бруталността на младата Аристокрация, непокорна и ултра динамична, развиваща се в урбанстичен контекс с футуристичен уклон. OntFront проповядва за абсолютен „Никакъв компромис” на Елегантността с подчертано главно „Е”, което комбинира изуство и култура до перфекционизъм.
Дълги Сибирски палта или вдъхновени от шинела, двуредни блейзери, панталони „цигара” позволяващи свобода на движение, изчистени “Chemises de Chambres” и ризи (минималистки или с пластрони), удължени дрехи за обличане през V-деколте се дуелират с бейзболни якета (College Years) или жилетки на цип с качулки! Стилът е „пипнат”, но релаксиращ!
Благородничеството задължава! Най-изключителните прежди са налице! Върджин вълна, габардини, памучни плюшове, памучен поплин, копринен сатен и естествена коприна са противопоставени с техно тъкани като найлон, вискоза и купро... редефиниращи подсказаната идея за лукс!
Вниманието към детайлите става идея фикс, тъй като всяко яке и жилетка с качулка на цип е украсено с кабел за слушалки в „Trompe l’oeil” (техника в изкуството за представяне на оптическа илюзия за триизмерност на обекти), но въпреки всичко с покритие от 3.5 грама чисто злато (малко “Bling”* няма да обиди никого). Елементи от доспехите на руската имперска фамилия са дискретно избродирани на всяка риза и хастарите на якетата и саката, които са направени от копринен сатен!
Сериозен, но с изключителна острота подбор на цветовата гама ни насочва с нюанси от сиво и антрацит, или черно и Hermes red, тъмночервено или бургунди.
Тези урбанистични униформи с безупречен силует комбинират отрезвяването и екстравагантността на обществото и са посветени на нарастващата Армия от Новите Аристократи на Улиците!
Новата колекция за есен-зима 2010 на OntFront ще бъде представена от 5-ти до 10 март 2009 година в шоурума на STUDIO-CHARLOT  38 rue Charlot, Paris 3rd. Само за посетители, които имат потвърдени срещи.
За продажби и PR запитвания, молим контактувайте с Gaspard Yurkievich Paris (tel. +33 1 42 77 42 46) или Tomas Overtoom от OntFront/Tel.+31 20 778 45 18
* Bling – е сленг термин в хип-хоп културата отнасящ се за изпипана, но показна бижутерия и орнаментни аксесоари, които са носени или инсталирани, като например на мобилни телефони.

---------------
Надявам се в играта на думи да видите интригата, която фирмата създава около бранда, която ще накара вероятно всеки втори читател, прочел тези редове да надникне в сайта, за да види колекцията на фирмата. Очаквайте продължението със следващите репортажи (вероятно пропуснах да ви представя вече три прессъобщения), но не твърде дълго, за да започнете излъчване на подобни или дори по-интересни прес материали.
На мен лично ми направи впечатление етичността в съобщението. Никъде няма пряко съприкосновение с конкуренцията, очевидно спестени са суперлативи като „единствените”. В този сайт се говори за втори път за фирмата OntFront. Първият път това бе по повод публикацията на техен модел в прогнозите за есен-зима 2010 "Бушуващи чувства".

Други материали по темата
"Аз съм Единствената, Единствения ...."
Планирани и непланирани съобщения при комуникацията
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News