English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
22 Март 2018

Често чуваме мениджъри да казват например "нашата целева група са младежите от 25 до 35 години". Това означава, че всички млади мъже на снимките по-долу влизат в целевата група на въпросната фирма. Оказва се, че не е точно така, двама от тях имат сходни интереси, но третия е различен. Кой е той?  Ще разберете, ако кликнете върху следващата връзка The Place Beijing3.ppt и имате малко търпение да се зареди страницата. Снимките са правени в продължение на около един час в един уикенд от края на м.октомври т.г. Там ще намерим снимките само на двама от тези потребители и ще видим приликата между тях.


Според принципа на Pareto, около 20% от нашите клиенти правят 80% от нашия бизнес. За да развиваме нашия бизнес трябва да насочим нашата маркетинг кампания именно към тези 20%. Но първо трябва да се опитаме да направим профил на нашите клиенти. Имаме ли техните снимки на борда в дизайнерското ателие? Какво знаем още за тях? Ще се радвам, ако не съм изненадал никого с тази малка загадка. Лесно е !

Ако тези снимки са ви заинтригували, може да започнете разглеждането на презентацията от начало, и ще откриете и други детайли в това пазарно проучване.
The Place Beijing1.ppt
The Place Beijing2.ppt
Като че ли най-бързият начин да се отворят презентациите е да бъдат изтеглени и запазени на вашия компютър.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News