English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
25 Март 2018

Концепцията на датската фирма Green House е насочена към жени, които не живеят в големи градове и са податливи на директен маркетинг. Облекла за жени и мъже, обувки и линията за аксесоари Magic Moon се продават на приятелски събирания. В един голям град има твърде голямо разнообразие в предлагането, но в малките градове това не се случва, казва Svend Ulrik Nielsen (57 год.).

Заедно със своята съпруга Charlotte Nielsen (47 год.) те основават Green House of Scandinavia, една компания за търговия и дистрибуция на облекло. За пет години те създават мрежа от 450 представители в Германия, които докарват на фирмата печалба на стойност 6 милиона евро през 2005 година. 

Стойността на сделките на фирмата от Дания е около 25 милиона евро с тенденции за увеличение. Очаква се броят на представителите да достигне цифрата 1000. Едно проучване на пазара от Prognos AG, потвърждава, че тази форма на търговия нараства в Германия. 

Как действа схемата ? 

В първата фаза един нов представител получава колекция на стойност 2600 евро, заедно с брошури, каталози и други рекламни материали. На края на сезона тази стойност се заплаща на Green House. На организирани празници представителя продава модели от колекцията с печалба от 33%. Това, което не се продаде може да се върне.
При втори договор, представителя може да увеличи печалбата максимум до 67 %.
Предлагат се две основни и две допълнителни колекции. Една основна колекция се състои от 96 модела за жени и 12 за мъже. Charlotte Nielsen описва колекцията на Green House като дизайнерска, но достъпна.

Освен представителите понастоящем фирмата има и 29 регионални бюра. На едно от последните събирания се събират около 600 посетители. "Това е една добра възможност да се печели и същевременно да бъдеш с приятели".

www.portugaltextil.com

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News