Често чуваме мениджъри да казват например "нашата целева група са младежите от 25 до 35 години". Това означава, че всички млади мъже на снимките по-долу влизат в целевата група на въпросната фирма. Оказва се, че не е точно така, двама от тях имат сходни интереси, но третия е различен. Кой е той?  Ще разберете, ако кликнете върху следващата връзка The Place Beijing3.ppt и имате малко търпение да се зареди страницата. Снимките са правени в продължение на около един час в един уикенд от края на м.октомври т.г. Там ще намерим снимките само на двама от тези потребители и ще видим приликата между тях.


Според принципа на Pareto, около 20% от нашите клиенти правят 80% от нашия бизнес. За да развиваме нашия бизнес трябва да насочим нашата маркетинг кампания именно към тези 20%. Но първо трябва да се опитаме да направим профил на нашите клиенти. Имаме ли техните снимки на борда в дизайнерското ателие? Какво знаем още за тях? Ще се радвам, ако не съм изненадал никого с тази малка загадка. Лесно е !

Ако тези снимки са ви заинтригували, може да започнете разглеждането на презентацията от начало, и ще откриете и други детайли в това пазарно проучване.
The Place Beijing1.ppt
The Place Beijing2.ppt
Като че ли най-бързият начин да се отворят презентациите е да бъдат изтеглени и запазени на вашия компютър.

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs